Az normális, hogy napi 1000kcal alatt tökeletesen elvagyok? 14/l
Röviden vázolom a helyzetet:
Reggel elindulom itthon nem eszek mert 6:30-7:00 között indulok és akkor nem tudok enni. Iskolába viszek magammal egy szenyót meg egy müzli szeletet vagy gyümölcsöt. Suliban nem szoktam ebédelni mert nem vagyok éhes és nem túl jó a koszt se. Suli után újra itthon vagyok valamicskét eszek és vacsora. Ez ilyen napi max 1300kcal. Ma csak 670nél járok de nem is vagyok éhes
KÉSZÜLJ FEL!!!
Én 178 cm magas vagyok és 70 kg.
Így vagyok boldog!
Nem érdekel mennyit mutat a mérleg!
Ami nem tetszik,azt szemmel is meglátom!
Ha így haladsz pszichiátriára fogsz kerülni.Lesze gy szép diagnózisod és akkor majd boldog lehetsz.Terápiákra kell majd járnod.Plusz a pirulák...Ezek majd szépen zabagéppé tesznek téged.És akkor majd megnézheted magad!
Arról nem is beszélve,hogy amíg nem leszel minimum 55-60 kg ki se engednek.
És most számolhatsz,hogy az mennyi idő...
Térj észhez!!!
Dobd el a @enébe a mérleged,delejtsd el a kalóriákat és egyé annyit amennyire a testednek szüksége van!
(Hidd el...Én már csak tudom...Ugyanebben a helyzetben voltam.És igen,velem is ugyanez történt amit leírtam.És most boldog vagyok!)
Ne érdekeljen mások véleménye!Ne az alakoddal keress fiút,hanem a személyiségeddel!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!