Az normális, hogy napi 1000kcal alatt tökeletesen
elvagyok? 14/l
Figyelt kérdés
Röviden vázolom a helyzetet:
Reggel elindulom itthon nem eszek mert 6:30-7:00 között indulok és akkor nem tudok enni. Iskolába viszek magammal egy szenyót meg egy müzli szeletet vagy gyümölcsöt. Suliban nem szoktam ebédelni mert nem vagyok éhes és nem túl jó a koszt se. Suli után újra itthon vagyok valamicskét eszek és vacsora. Ez ilyen napi max 1300kcal. Ma csak 670nél járok de nem is vagyok éhes
Ált. nem normális, egy felnőtt nőnek 2000 az ajánlott. Oké, te nem vagy még felnőtt nő, lehet, elég a kevesebb.
Az mindenesetre elgondolkoztató, hogy számolod a kalóriákat és ebben a pár sorban kétszer is leírtad, hogy nem vagy éhes.
Rendben vagy?
2017. nov. 6. 18:02
2/13 anonim válasza:
Milyen a testalkatod? Súlyod? Magasságod?
2017. nov. 6. 18:10
3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok valami vékony. Nem vagyok kövér csak lehetnek vékonyabb. 166-8cm vagyok 46,8-47,2kg
2017. nov. 6. 18:15
4/13 anonim válasza:
Nem értek hozzá, így számok alapján, de sztem ez vékonynak hangzik. Nyilván fotó lenne a perdöntő.
Kevés a bevitt kalória sztem. Sportolni szoktál? Azért számolod a bevitt kalóriát, mert fogyni szeretnél?
2017. nov. 6. 18:27
5/13 A kérdező kommentje:
Minden napos testnevelés óra és heti egy tenisz. Hmm, hogy szeretnék-e fogyni? Hízni semmiképp sem és talán egy 43-45kg-ban megállapodnék. Eléggé figyelem a kcal-kat. Rosszul lennék ha híznék, próbálom is kerülni
2017. nov. 6. 18:33
6/13 anonim válasza:
Így a testneveléssel, meg a tenisszel sztem kevés. Sztem lehet valamelyest egy kis testképzavarod. Persze mint említettem, csak elképzelésem van, h az általad megadott magasság/ súly hogy nézhet ki élőben.
2017. nov. 6. 18:40
7/13 A kérdező kommentje:
Most mértem magam (mint minden nap) és a napi aktuális testsúlyom 46,7kg
2017. nov. 6. 19:17
8/13 anonim válasza:
A 43 kiló azért már beteges lenne, meg az is az, hogy dekára pontosan méricskéled magad minden nap és ennyire számolgatod a kalóriákat. Ha tényleg nem lenne szükséged 1000 kalóriánál többre, akkor úgyse lennél éhes 1000 után, tehát nem kéne számolgatnod. Erre hosszútávon rá fog menni az egészséged, ki fog szépen hullani a hajad meg elrohadnak a fogaid, csúnya, beesett lesz a bőröd.
2017. nov. 6. 22:36
9/13 anonim válasza:
a barátnőm 166 cm, és 48 kiló...tökéletes!
2017. nov. 7. 18:39
10/13 anonim válasza:
Szia☺ szerintem egy 14 eves lanynak minimum 1500-1600 kcal-t kellene naponta enni, ha nem szeretnel megbetegedni. Neked 168 cm-vel kb 50 kg felett lenne normalis a testsulyod☺ ha nem szeretned hogy korhazba kerulj, akkor semmikeppen se akarj 45 kg-ra lefogyni, ugyanis ha korhazba kerulsz, nem 48 kg-ra fognak "visszahizlalni" hanem a nirmalis ertekre, kb 55 kg-ra.☺ szerintem ha jot akarsz magadnak, probald meg elerni az 50 kg-t (ugyanis az, hogy ilyen vekonyan felsz a hizastol, az az anorexia kezdetere utal) es semmikepp ne akarj fogyozni☺ 45 kg-san,sot szerintem most sincs szep alakod, inkabb ugy nezhetsz ki mint egy fogpiszkalo. Nem leszel noies, ahogy elottem is irtak, hullani fog a hajad, folyamatosan rosszulleszel. Szep lassan probald meg a kcalbeviteled 1500 kcal fele emelni. oszinten remelem sikerul jobb belatasra birnalak☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!