A gyümölcsöt / zöldséget, elég vízzel megmosni vagy ecetes vízzel több vegyszer távolítható el?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 19:44
1/3 anonim válasza:
A szódadikarbonás lemosást ajánlják.
Lugos mivolta miatt több permetszer-maradékot távolít el, mint a savas ecet, ráadásul a gyümi ízét sem változtatja meg.
2/3 Carragher_x válasza:
Na, még mindig sikerül meglepni :D Az életben nem hallottam olyanról, aki ecetes vízzel meg szódabikarbonával mosta volna meg a gyümölcsöt. Az ecetes alma gondolatától is felfordulna a gyomrom.
Bőven elég vízzel megmosni.
3/3 anonim válasza:
Felesleges variálni. Elegendő, ha egy tál vízbe áztatod a mosandó zöldséget, aztán pár perc múlva folyóvízzel leöblíted.
Ennek le kel vinnie a felületi permetszermaradványt, illetve a láthatatlan sarat, piszkot.
Ha ezt kevésnek találod, akkor a gyógyszertárban adnak fertőtlenítő tablettát, amit beledobsz a tál vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!