Minden ember addig eszik amíg jól nem lakik, vagy csak én vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Én mindig rengeteget eszek, amíg csak fér belém, de mások ennek csak a felét eszik meg. Ők ilyenkor miért nem eszik tele magukat? Sose lehet tudni mikor eszel legközelebb! Vagy csak nekem van ilyen hatalmas gyomrom?2017. nov. 4. 10:15
1/4 anonim válasza:
Általában addig eszünk, amíg jól nem lakunk. Aki nem eszik sokat, az vagy udvariaskodik, vagy diétázik.
2/4 anonim válasza:
Én csak addig eszem, amíg nem vagyok éhes, "jóllakásig", azaz pukkadásig soha és nem udvariasságból vagy diéta miatt, hanem mert ha teleeszem magam, akkor nem érzem magam jól.
3/4 anonim válasza:
Az emberek 80%-a addig eszik, amíg van a tányéron, függetlenül attól, hogy már a vége előtt 10 kanállal jóllakott. Aztán meg sírnak, hogy dagadtak.
Az meg hülyeség, hogy nem tudom mikor eszem legközelebb. Nem a háborúban vagyunk.
4/4 anonim válasza:
Ha sokat eszel csak tágul a gyomrod és még többet kell enni. Egyél lassabban, igyál közbe és hamarabb eltelsz. Utánna meg már könnyebb lesz kevesebbet enni. Persze ha nm hízol nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!