Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Minden ember addig eszik amíg...

Minden ember addig eszik amíg jól nem lakik, vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Én mindig rengeteget eszek, amíg csak fér belém, de mások ennek csak a felét eszik meg. Ők ilyenkor miért nem eszik tele magukat? Sose lehet tudni mikor eszel legközelebb! Vagy csak nekem van ilyen hatalmas gyomrom?

2017. nov. 4. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában addig eszünk, amíg jól nem lakunk. Aki nem eszik sokat, az vagy udvariaskodik, vagy diétázik.
2017. nov. 4. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak addig eszem, amíg nem vagyok éhes, "jóllakásig", azaz pukkadásig soha és nem udvariasságból vagy diéta miatt, hanem mert ha teleeszem magam, akkor nem érzem magam jól.
2017. nov. 4. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Az emberek 80%-a addig eszik, amíg van a tányéron, függetlenül attól, hogy már a vége előtt 10 kanállal jóllakott. Aztán meg sírnak, hogy dagadtak.

Az meg hülyeség, hogy nem tudom mikor eszem legközelebb. Nem a háborúban vagyunk.

2017. nov. 4. 19:52
 4/4 anonim válasza:
Ha sokat eszel csak tágul a gyomrod és még többet kell enni. Egyél lassabban, igyál közbe és hamarabb eltelsz. Utánna meg már könnyebb lesz kevesebbet enni. Persze ha nm hízol nincs gond.
2017. nov. 4. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!