Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok hízni?

Miért nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
Mindig próbálok sokat enni, ezt úgy értem, hogy kalóriadús ételeket. Gyorskaját is szoktam enni, heti több alkalommal. Normális életet élek, 6-2 közt dolgozok, rendszeresen csinálok mindent. 62 kg vagyok és kb 168-170cm magas. Mit javasoltok 5-10 kg felszedéséhez?

2017. nov. 2. 13:53
 1/4 anonim válasza:
Ha nem megy a hízás akkor próbálj izmosodni, az hátha könnyebb. Egyél fehérjedús kajákat és menj edzeni. Egyébként a túl kevés/sok alvás is okozhat ilyen problémákat.
2017. nov. 3. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Régebben edzettem. 6-9 órát alszom naponta jelenleg:) ezekre gondoltam, talán valamit segíthet is, de lassan már csak a genetika maradt magyarázatnak:)
2017. nov. 5. 20:13
 3/4 anonim válasza:
Én is 64-65kg voltam sokáig a 182cm-es magasággommal. Mindent kipróbáltam... Aztán elmúltam 30, megnősültem, jött a gyerek.. és már 83kg vagyok :)
2017. nov. 5. 20:22
 4/4 anonim válasza:
Előző vok, 36F.
2017. nov. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!