Hánytatom magam de nincsenek falási rohamaim. Akkor mi lehet ez?
Sziasztok. :) 19 éves vagyok 168 cm és 85kg...túlsúlyos. Nincsenek falási rohamaim,viszont hánytatom magam kicsit több,mint 1 hónapja, tudomásom szerint ez nem bulémia esetleg kijavítanátok ha tévedek?
Voltam már vékony is és most is szeretnék az lenni, szeretnék boldog párkapcsolatot és úgy gondolom, hogy -20kilóval könnyebb lenne találnom. Nincs testképzavarom, viszonylag arányosan oszlik el rajtam a súly, csúnya lánynak sem tartom magam, mivel tudom, hogy több fiúnak is tetszem(de a legtöbbnek csak 1 éjszakára kellenék, mert elég "vadmacskás" vagyok), nagyon tetszik most az egyik osztálytársam, ő gyönyörűnek talál és aztmondta nem vagyok kövér, de neki a vékonylányok tetszenek és én szeretnék minél hamarabb lefogyni. Ha nem bulémiás vagyok akkor tulajdonképpen mi is ez? Mielőtt valaki feltételezné, hogy depressziós vagy hasonló vagyok, nem...egy életerős, vidám, 2iskolába járo, energikus csaj vagyok, olyan amilyen eddig is. Fogyókúráztam is, de lefogytam majd visszahíztam, ez jobb megoldása a gyors fogyásnak úgy gondolom :) Előre is köszi a válaszokat
A hétvêén nem hánytattam magam, de nemsoká jön a mensi és eszméletlenül kívánom a kaját, az édességet... már 40perce elmélkedem, hogy menjek e "űríteni", probálom magam győzködni, hogy nemkell ez nekem, de tudom végül úgy is megteszem ...
Egyébként nem méretkeztem még, olyan 4kilót kb, de mindenki mondja, hogy "fogytál" meghogy ha így folytatod még a végén sovány leszel... kezdek kicsit antiszoc lenni az ilyenek miatt
"Szeretem a fogaimat, szóba sem elegyedem olyannal akinek csúnyák a fogai..ez taszít csak.. "
Hát igen. A gyomorsav sósavja bizony megviseli a fogaidat. Nem beszélve a nyelőcsövedről, de az kívülről nem látszik, hogy hogyan megy tönkre.
A lassabb de kíméletesebb módszert kellene inkább választani a hánytatás helyett.
20-30 év múlva majd bánni fogod nagyon, hogy hánytatással fogyóztál. De akkor már nem lehet nem megtörténtté tenni.
Most van lehetőséged nem csinálni!
Szívből gratulálunk a jó döntéshez!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!