Milyen betegség alakulhat ki, ha valaki túl kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt?
Nem feltétlenül alakul ki betegség, de azért ez elég necces. Csak állati eledelen is elélhet az ember problémák nélkül, de akkor nem lehet válogatós. De erről nem sokat tudok.
A gyümölcs lazán kihagyható, de zöldség nélkül azért jobb, ha az ember tudja, mit csinál. De semmi nincs benne, amit ne lehetne másból bevinni, szóval elvi lehetőség van a nélküle életre. De az nem az átlagember étrendjén (mínusz zöldség és gyümölcs) át vezet.
Részleteket nem tudok, nekem úgy kellett kicsit leszokni a zöldségekről, annyira odavagyok értük. Csupán érdekesnek tartom, hogy simán lehet élni nélküle, megfelelő táplálkozással persze. A régi eszkimó táplálkozással próbálkoztak más származású s addig szénhidrátosabban táplálkozó emberek is és nem volt gondjuk, már akiről én olvastam. Még C-vitaminhiányt sem szedtek össze.
De ahogy már említettem, ahhoz nem akárhogy kell táplálkozni.
Tudom, ez nem segít sokat, de ennyit tudok.
A helyedben megnézném az ételeimet, hogy rájöjjek, miből lehet hiányom. Vagy csak elmész kivizsgálásra, ha már rég így eszel. Pár tápanyagot kiegészítőkkel is bevihetsz, de egy erősen hiányos étrendet kiegészítőkkel sem tudok jónak tartani, bizonyára ott gondok lesznek.
Nem eszek levest.Köretként rizst eszek mindig.
Az baj,ha túl kevés a széet?Mert én nem szeretek szarni..
bizony, a könnyű szarás nagyon fontos. a ritka, és betonkemény széklet jelzi, hogy a szervezetnek hiányzik valami..
ez biztos aranyér, és végbélrák lehetősége, ha sokáig csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!