Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mégis mi a . # csináljak?...

Mégis mi a . # csináljak? Segétséget és tanácsokat szeretnék, ha lenne valaki olyan kedves?

Figyelt kérdés
Egy napot nem bírok ki édesség nélkül! Egy nap nem telik el úgy, hogy ne kajáztam volna hasfájósra magamat! 50 kilós vagyok, mégis úgy gondolkodom, úgy cselekszem, olyan a viszonyom az ételhez mint egy 100-200 kg-os személynek általában (bocs. az általánosításért ha valaki nem ilyen!) - UTÁLOM!!! Akkor minek csinálom?? Nem is vagyok éhes, a hasam is fáj, pár év alatt el is hízhatok. Az utolsó falatokat már-már sírva nyomom le. Gusztustalan ódon és teljesen rendszertelenül táplálkozom. Vezettem naplót, ebből az derült ki, hogy kb úgy eszem, mintha MUSZÁLY lenne. Tehát amíg van itthon kaja addig nem állok le, gyorsan a pofámba tömök mindent, ebből emésztési problémáim is vannak. Mégis mi tévő legyek?
2010. máj. 29. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

benne van a válasz az egyik hozzászólásodban: a hús nem nyugtat meg. Vagyis a szénhidrát igen.

Lehet, hogy vércukor-problémáid (is ) vannak, de én tényleg megkérdeznék egy szakembert is, mert hosszú távon ez nem állapot. Mióta tart?

Nem lehet hogy pótolni akarsz ezzel valamit vagy valakit?Biztonságérzet, vagy ilyesmikre gondolok.

Próbálj egyszer LASSAN elszopogatni mondjuk pár kocka csokit. (étcsokit, abból kevéssel is tele van az ember.)

A párom gyorsan eszik, mindent, és nagy falatokban, azt mondja, hogy imád bármit szinte rágatlanul lenyelni, nála a nyelés a lényeg, nem lehet hogy nálad is ez van?

2010. máj. 29. 20:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne sok kaját vigyél haza, és akkor nem lesz mit zabálni!:)
2010. máj. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!