Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mégis mi a . # csináljak?...

Mégis mi a . # csináljak? Segétséget és tanácsokat szeretnék, ha lenne valaki olyan kedves?

Figyelt kérdés
Egy napot nem bírok ki édesség nélkül! Egy nap nem telik el úgy, hogy ne kajáztam volna hasfájósra magamat! 50 kilós vagyok, mégis úgy gondolkodom, úgy cselekszem, olyan a viszonyom az ételhez mint egy 100-200 kg-os személynek általában (bocs. az általánosításért ha valaki nem ilyen!) - UTÁLOM!!! Akkor minek csinálom?? Nem is vagyok éhes, a hasam is fáj, pár év alatt el is hízhatok. Az utolsó falatokat már-már sírva nyomom le. Gusztustalan ódon és teljesen rendszertelenül táplálkozom. Vezettem naplót, ebből az derült ki, hogy kb úgy eszem, mintha MUSZÁLY lenne. Tehát amíg van itthon kaja addig nem állok le, gyorsan a pofámba tömök mindent, ebből emésztési problémáim is vannak. Mégis mi tévő legyek?
2010. máj. 29. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
menj el pszichológushoz, vagy keress valami más hobbit
2010. máj. 29. 16:29
 2/12 A kérdező kommentje:
vannak hobbyjaim... de azért kösz.
2010. máj. 29. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
még egy szenvedélybeteg
2010. máj. 29. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány?
2010. máj. 29. 16:34
 5/12 anonim ***** válasza:
ha nem hízol tőle annyira nem gond, de érdemes lenne kivizsgáltatni miért vannak falásirohamaid. és csak édességet falsz ilyenkor?
2010. máj. 29. 16:34
 6/12 A kérdező kommentje:
lány! És 18!
2010. máj. 29. 16:35
 7/12 A kérdező kommentje:
kb. mindent befalok ilyenkor, de a hús pl attól nem nyugszom meg. :S szóval általában kenyeret, gyümölcsöt, csokit... vagy levest de azt is 5 perc alatt hidegen... Most félek az oltásoktól, azokból lécci nem kérek, főleg hogy full idegbeteg vagyok most is! xD
2010. máj. 29. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:

gyomorsavra kellene szedned valamit, étvágycsökkentőt, vagy csak rennie-t, attól nem leszel éhes,

de ha majd egy fiú sem bagozik rád, akkor majd rájössz!

vagy ha otthagy a barátod egy darázs derekú csajért, meg ha majd a kezedet fogva jó nőket fog nézni.

2010. máj. 29. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

vegyél ilyet és fuss esténként

2010. máj. 29. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
50 kiló. hova égessen zsírt?
2010. máj. 29. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!