Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A kokainban van glutén?

A kokainban van glutén?

Figyelt kérdés

Gluténmentes diétán vagyok, és néha, nagyon ritkán (!!) hétvégénként kokaint is fogyasztunk a barátaimmal. Nem sokat, nem vagyunk függők.

A kokain ugye nem tartalmaz glutént? Valaki mesélte, hogy abban is lehet, de ugye nem? Nem akarom kitenni magam gluténnak, de nem is merem megkérdezni szakértőktől (érthető okok miatt).

Lehet kapni külön gluténmentes kokaint? Ha igen, az drágább a simánál? Köszönöm a válaszokat, és trollokat nem kérek!!

2017. szept. 28. 21:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
93%
na, s..gbelőtte már a TEK a kérdezőt, vagy mi van?? :D
2017. okt. 25. 09:42
 32/46 anonim válasza:
100%
Tedd el a felét, adj hozzá tojást és vizet. Ha felverve tésztát kapsz, van benne glutén, kokós kenyérnek még jó lesz.
2017. dec. 6. 10:13
 33/46 anonim válasza:
Tejporral is szokták felütni, attól fingasz miután felszippantottad, ez nyomokban pedig tartalmaz, szóval igen van benne glutén is. Mire a kokain eljut az utcára addigra annyi szarral ütik fel a szánalmas nepperek, mivel mindenki lecsippent belöle, hogy abban alig marad valami. Szóval nagyon menő kokózni, persze mindenki bizonygatja, hogy ez frankó cucc amit én adok, nem anyukám nem az. Istenem és belegondolok, hogy emberek akár 30rongyot is adnak tejporért, meg leszopják a dílert.
2018. jan. 14. 10:02
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fele válaszadó facebookról jött😂😂😂
2018. jan. 19. 12:57
 35/46 anonim válasza:
komoly valasz: nincs. nemtom mit kell itt fennakadni a dolgokon, sose valaszolnak az eredeti kerdesre xDD
2018. jan. 28. 20:27
 36/46 baloghtas válasza:
Szerintem gondolkozz el az életeden ha ilyen problémáid vannak :D
2018. máj. 16. 21:13
 37/46 A kérdező kommentje:
Vega vagyok!!!
2018. aug. 27. 14:54
 38/46 anonim válasza:
nos, altalaban (jo esetben) 1 gramm koruli kokorol beszelunk per aljalom. 1 gramm kokoban mennyi gluten is lehet??? sztem nem ettol fogsz befosni....
2019. jan. 26. 01:44
 39/46 anonim válasza:
A spermiumban lévő fehérjék és aminosavak lebontanak egy bizonyos mennyiségű glutént. Szóval tudod mi a dolgod
2019. júl. 4. 09:44
 40/46 anonim válasza:

Ha már csinálsz valamit, csináld komolyan, ne gyerekszinészkedj!

Told együtt! :D

2019. nov. 23. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!