Hogyan hízhatnék meg?
Nagyon sokat eszek, mindenféle zsíros kaját, meg olyanokat amik hízlalnaK, de valahogyan nem tudok meghízni semmitől!! már nem tudom mit tegyek, kondizok is, de igy se tudok felszedni semmi pluszt csak kicsit szálkásabb vagyok. Tudtok ajánlani valami jó módszert? Meg akinek esetleg hasonló a problémája az is írhat. 16/F vagyok és 57 kg.
Köszi a válaszokat előre is. =)
Igen, igy tényleg vékony vagy.
Sajnos hizni még nehezebb mint fogyni.
A fiamnak is ez a problémája, mindent elkövet érte, de nem sikerül. 32 éves l73 cm 55 kg
Abszolút!
A dohányzás gyorsítja az anyagcserét, azaz gyakrabban székelsz, mint cigi nélkül ( kávé dettó ).
Leszoktam fél évre ( hasonló adottságaim vannak mint neked ) és 3 kiló plusz, mindezt komoly testmozgás mellett ( ami előtte nem igen volt elmondható nálam )
Tehát mindenképpen számít!
Azért azt se felejtsük el,hogy ha leszoksz, akkor heti 3-4-5 E FT-tal tudsz többet kajára költeni, ami azért már jelentős ( ha heti összegről beszélünk )
Ebből veszel pl. 4 grillcsirkét, vagy sokkal több zöldséget ( hús mellé )!
Bár a mostani( 2010. jún.-júl.) zöldség, és egyéb élelmiszer árak mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!