Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi oka van az állandó fáradtsá...

Mi oka van az állandó fáradtságnak?

Figyelt kérdés

Egyfolytában fáradt vagyok, legszívesebben éjjel-nappal aludnék. Az éjjel 9órát aludtam még azt sem lehet mondani, hogy azért vagyok ilyen, mert sokat alszom, mert szerintem nem.

Most is olyan rosszul vagyok, fáj a csuklóm meg a bokám, de mitől? Vizes ruházom magam, mert úgy érzem ég a testem. Lázas nem vagyok, a torkom sem fáj. Mitől van ez? :(

19/L

2010. máj. 26. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vas vagy vitamin hiányra gyanakszom, persze lehet, hogy ez csak egy átmeneti időszak. Szedj Magne-B6-ot vagy valami étrend kiegészítőt.
2010. máj. 26. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is fáradt vagyok, ennek örömére most benyomtam egy supradinF-et :) Abba van mindenféle vitamin, talán az is jó valamire.
2010. máj. 26. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is fáradt vagyok,és állandó energiahiánnyal küzködök.

Passz,nem tudom nálad mitől lehet,ezért menj el inkább orvoshoz.

2010. máj. 26. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Tavaszi fáradtság, amit a szervezet vitamintartalékainak felélése okoz. Mellette itt az össze-vissza idő, ez is megvisel mindenkit. Ha suliba jársz, akkor főleg. Próbálj friss zöldségeket enni, már ami megfizethető. Répa, karalábé, retek, paprika, többet ér mint a vitaminkészítmények, sokkal egészségesebb és finomabb. A csuklód, bokád szintén az időváltozástól fájhat, az izületeket fiatal korban is megviseli a front. Most főleg.
2010. máj. 26. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy depressziós vagy,és azért érzed magad mindig fáradtnak,és az állandó fáradtság állandó alváskényszer,levertség,a fő tünetei közt szerepel.(Mivel a depresszió testi tünteteket is tud produkálni)
2010. máj. 27. 01:46
 6/6 A kérdező kommentje:
értem... köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 27. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!