Sok víztől lehet duci az arcom?
Figyelt kérdés
Alapból vékony testalkatú vagyok, de sokat eszem (heti 4x, futás, erősítés) és viszonylag egészségesen is étkezem. Az arcom mégis ducibb és kicsi tokám is van. Nagyon sok vizet iszom, napi 2,5-3l.
17/L
2017. szept. 3. 14:53
1/4 anonim válasza:
A zsír aránytalanul oszlik el a testen, valószínűleg te genetika alapján kaptad ezt a pufibb arcot. Barátnőm is elég vékony és nagyon pufi az arca
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a sok víztől lenne. Nekem is duci az arcom, pedig teljesen normális a testalkatom. Régen (általános iskolában) napi fél liter vizet ittam, és akkor is ilyen volt. Mostmár van annyi eszem, hogy többet igyak, így egy nap simán megiszok 2-3 litert, és az arcom nem lett ducibb. Ugyanolyan, csak éppen nőttem azóta.
19/L
3/4 anonim válasza:
Nem hinném. A napi 3 liter az mióta nagyon sok? A víz az kell emiatt ne kezdj el kevesebbet inni. Amúgy ha nem hízol amit megiszol vizet az távozik is belőled nem rakódik le az arcodra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. szept. 3. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!