Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valami baj a túlzott...

Lehet valami baj a túlzott folydék fogyasztástól?

Figyelt kérdés
És ha igen az mennyi folyadék, mert én rengeteget szoktam inni nem tudom miért van hogy lehúzok egybe 1,5 litert?

2017. aug. 23. 14:20
 1/5 anonim válasza:
A napi 4-5 liter teljesen normalis. Ha napi 6-7-8 litert is megiszol mar ovatosan. A szervezeted lehet hozza van mar szokva a nagy mennyisegu folyadekbevitelhez ha kesobb ez joval kevesebb lesz vagy csokken lehet kihat majd rossz iranyba a szervezetedre. Az orvos is azt fogja mondani ha nem erzel valtozast vagy ha egypk minden rendben veled napi szinten akkor semmi baj. Nagy a meleg mostansag en is van h egyben lehuzok majdnem egy litert. Ha nem minden oraban iszol ennyit nemhiszem h lenne barmi komolyabb gondod
2017. aug. 23. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz bajod tole. Viszont ezzel kimoshatod a sókat a szervezetedbol, ami miatt fajhat a fejed es szedulhetsz (tapasztalat,bar nálam egesz evben ez van,de ilyenkor kulonosen)

Probalj meg ici picivel tobb sót fogyasztani ilyenkor (akár egy pohár vizbe egy csipet sót es pici cukrot tehetsz) es nem lesz gond.

2017. aug. 23. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy vízmérgezés, ami hirtelen nagy mennyiségű víz ivásától alakulhat ki. Oka, amit az előző válaszoló írt.
2017. aug. 23. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
2017. aug. 23. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:

"i nem tudom miért van hogy lehúzok egybe 1,5 litert"

Feltűnt már, hogy nyár van?

2017. aug. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!