David2014 kérdése:
Honnan vasaroljunk teljes kiorlesu kenyeret?
Figyelt kérdés
a kerdes viszonylag egyszerunek latszik, de ha megvizsgalunk egy bioboltbol vasarolt kenyeret es egy kaflandbol vasaroltat a kulonbseg azonnal szembetuno, holott mindketton az all hogy adalekanyag mentes. A multkor vettem egy teljes kiorlesu kenyeret a kauflandbol, bar a szinen lattam, hogy valami nem stimmel , mert szembetunoen barna volt, holott nem az az igazi szine, de azert megvettem, nem volt olcso . Kb 5x a feher kenyernek. kakaoval szorjak meg , vagy mitol lesz olyan barna?
A lidl-ben kisse vilagosabbnak tunt az ugyanilyen cimmel ellatott kenyer de abban se nagyon biznek. A bioboltos eddig meg a legmegbizhatobb , szinre allagra vonatkozoan , csak az ara eleg .... , kinek milyen tapasztalata van ezekrol?
#barnakenyer
2017. aug. 22. 22:36
3/3 anonim válasza:
Lipóti pékség. Sparban is szokott lenni tégla alakú, lengyel gyártmány. Amúgy a Lidlé sem rossz szerintem. Mind más, mert általában nem 100%-ban tk lisztből vannak, illetve egyéb alkotói is vannak, meg a kelesztéstől is biztos függ az állaga. Az összetételét kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!