Veletek szokott ilyen lenni?
Figyelt kérdés
Velem sokszor van, hogyha valami piskótás dolgot eszek, akkor olyan érzés mintha megakadna a torkomon (de persze nem fuldoklok) vagy nehezen megy le, iszok rá és olyan rossz érzés. Egyedül vagyok ezzel?2010. máj. 24. 22:28
1/10 anonim válasza:
ha arra gondolsz, hogy nyomja a nyelőcsöved, akkor nem nem vagy egyedül, sőt egy külön szektájuk van a Fájdalmas Nyelés nevezetű:D, igazából azért van, mert ha nem rágod meg rendesen a falatot, túl nagyok lesznek, ez pedig nyomja a légcsőben lévő porcokat(ez elég közel fut egymáshoz), ami fáj
2/10 anonim válasza:
Nem szokott velem ilyen előfordulni,de én úgy gondolom,hogy alapesetben ez nem normális,hogy ilyet érzel,mindenképp nézesd meg magad fül-orr-gégésszel!
3/10 A kérdező kommentje:
áhháááááááá:D köszi :D akkor mostantól mindig jól meg fogom rágni :D
2010. máj. 24. 22:35
4/10 A kérdező kommentje:
2. köszi szerintem ez lesz az, hogy nem rágom meg rendesen :)
2010. máj. 24. 22:36
5/10 anonim válasza:
második vagyok:örülök,hogy ilyen rövid idő alatt megoldottuk a problémád..,látod erre nem is gondoltam,hogy nem rágod meg rendesen az ételt..:S Pedig az fontos,az emésztésed miatt legfőképp!!Mindig JÓL rágd meg ezentúl az ételt!!!:D
6/10 anonim válasza:
Nekem nemcsak piskótával fordul elő,hanem bármivel,de mondjuk engem nem zavar,már megszoktam :D Én azt mondom erre az érzésre,hogy "elnyomott az étel" :)
7/10 anonim válasza:
Erre mondják, hogy "fojtós" a süti. :D
8/10 anonim válasza:
Igenigen:D Fojtós:D Nagyon száraz, és nem tudsz hozzá elég nyálat keverni, hogy összetapadjon és "leguruljon":D
9/10 A kérdező kommentje:
köszi:D most okosodtam:D
2010. máj. 24. 23:12
10/10 anonim válasza:
Ezért szoktam én mindig vmi lekvárral vagy krémmel enni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!