Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális az hogy barna színű...

Normális az hogy barna színű a lépesméz?

Figyelt kérdés
Régen amit ettem az aranysárga volt,ez pedig barna(házi)
2010. máj. 24. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
a repceméz meg fehér ;) attól függ a méz színe, hogy milyen virágon gyűjtögettek a méhek
2010. máj. 24. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
ok köszi :)
2010. máj. 24. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
most barnult be vagy már eleve ilyen volt?am nem hiszem h megromlott volna mert a méz maximum is kristályosodik én ugy tudom.lehet hogy koszos lett mikor pergették, vagy olyan virágbol készült.
2010. máj. 24. 21:16
 4/5 anonim válasza:

szamit hogy milyen mezt gyujtottek a mehek,a masik dolog az uj keretekbe uj mulepet olvasztanak be,amit a mehek kiepitenek es ami szep aranysarga lesz,majd ha meghorjak mezzel kipergetik,es idovel maganak a lepnek valtozik meg a szsine,ezert van az hogy a fias keretnek a mehek a barnas-fekete keretet szeretik a legjobban,azaz sarga keretbe az anya nem tojik,max ha nincs hely.

es amit a mehek epitenek maguktol nem mulepre az is szep aranysarga.szoval ez lehet a titok kulcsa

2010. máj. 24. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:

azt nem tudom hogy milyen volt eredetileg...mert én valamivel késöbb kaptam meg

de fincsi az a lényeg...szóval rossz v. romlott ne lehet :)

2010. máj. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!