Nem akarom 200kgosan végezni, mit csináljak?
először is.októberben leszek 13 éves,és lány vagyok.egyre többet eszem és nem sportolok semmit vagyis atlétikára járok,de az egy héten csak egyszer van és nem számít sokat.elkezdtem itthon tornázni de ez sem túl komoly..annyi,hogy súlyt emelek és próbálok minnél több felülést csinálni(nem sok sikerrel.)szóval nem vagyok az az igazi sport alkat.járnék szívesen sportolni de nem vagyk egy kitartó tipus,és egyedül sem szeretnék járni.
jahh és még annyi hogy azt veszem észre hogy esténként eszem a legtöbbet,de mostanában télleg nagyon skat eszem.arra gondoltam hogy valahogy egy ideig ki kéne bírnom kaja nélkül és akkor összeszűkűl a gyomrom és kevesebbet fogok enni ez jó megoldás??
mit csináljak??gondolom nehéz erre választ adni,de...
remélem mindent leírtam..
jah és köszi az értelmes válaszokat..
annyi MÉG a kérdésem hogy hasizomra milyen izmosító mozdulatok vannak a felülésen kívűl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!