Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem akarom 200kgosan végezni,...

Nem akarom 200kgosan végezni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

először is.októberben leszek 13 éves,és lány vagyok.egyre többet eszem és nem sportolok semmit vagyis atlétikára járok,de az egy héten csak egyszer van és nem számít sokat.elkezdtem itthon tornázni de ez sem túl komoly..annyi,hogy súlyt emelek és próbálok minnél több felülést csinálni(nem sok sikerrel.)szóval nem vagyok az az igazi sport alkat.járnék szívesen sportolni de nem vagyk egy kitartó tipus,és egyedül sem szeretnék járni.

jahh és még annyi hogy azt veszem észre hogy esténként eszem a legtöbbet,de mostanában télleg nagyon skat eszem.arra gondoltam hogy valahogy egy ideig ki kéne bírnom kaja nélkül és akkor összeszűkűl a gyomrom és kevesebbet fogok enni ez jó megoldás??

mit csináljak??gondolom nehéz erre választ adni,de...

remélem mindent leírtam..

jah és köszi az értelmes válaszokat..

annyi MÉG a kérdésem hogy hasizomra milyen izmosító mozdulatok vannak a felülésen kívűl?

2010. máj. 24. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Fogyókúrázz.
2010. máj. 24. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:

szia!

a röplabda is jó sport,és nem unalmas,de a mozgás az lehet tánc is,az nagyon jó alakformáló és fogyaszt is,persze,ha nem eszel többet,mint amire a szervezetednek szüksége van.próbálj többször keveset enni,lehetőleg kerüld a fehér kenyeret,tésztákat,és kezdd a napot reggelivel,azt sose mulaszd el,tízóraira gyümi vagy joghurt.estére ne egyél már főtt ételt vagy hízlaló kaját,egyél egy szendvicset,virslit,zöldségeket,nasinak csinálhatsz gyümisalit,müzliszelet,győri jóreggelt,csokis puffasztott búza szelet is jó.

2010. máj. 24. 17:01
 3/11 A kérdező kommentje:

köszii:) igazából "nincs" semmi bajom a sportal csak ugye egyedül nem akarok járni..viszont nem tudom kivel tudnék elmenni..

még írjatok!

2010. máj. 24. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:

ne fogyókúrázz...mivel nem írtad a paramétereid feltételezem, hogy az anorexiás modellekről veszed a hülye példákat...

ha sportolsz, nem fogsz elhízni ( feltételezve, hogy nem 3-4 tábla csokit eszel naponta)....itt a nyár, menj úszni, futni, bringázni, túrázni a haverokkal és ne fogyózz, és pláne ne koplalj, növésben vagy, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy megvonod a szervezetedtől a kaját....megállsz a növésben, hiánybetegségek alakulhatnak ki, a csontfejlődésed leállhat, hajad, bőröd tönkremegy, fogaid szintén megsínylik, sőt menzeszed elmarad és esetleg meddővé is válhatsz...ezek a koplalás "áldásai"

2010. máj. 24. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
vagy hozz egy kutyát a menhelyről és sétáljatok napi 3 × ( persze szülői engedéllyel)
2010. máj. 24. 17:05
 6/11 anonim válasza:

Szia!

Az nem jó gondolat,hogy egyedül nem szeretnél edzésekre járni!

Elmész egy két edzésre,és előbb utóbb úgyis megismerkedsz pár gyerekkel.Én is egyedül mentem el az első edzésemre anno,és mostmár tök jó haverokat szedtem össze ott.Csak az első 3-4 alkalom volt nehéz...

2010. máj. 24. 17:09
 7/11 A kérdező kommentje:
nem igazán tudok barátkozni,ismerkedni,nem tudom miről tudnánk beszélni stb..:S
2010. máj. 24. 17:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyik előttem szóló okosat mondott, szerezz egy kutyát, akár szomszédét is, azt sétáltasd egész nap, legjobb aerob...
2010. máj. 25. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
sport közben adott a téma a beszélgetéshez: maga a sport ;)
2010. máj. 25. 15:33
 10/11 anonim válasza:

Egyaltalan nem igaz,hogyha egy darabig keveset eszel, akkor osszeszukul a gyomrod, es kesz, azutan nem eszel annyit. Hogyha megvonod magadtol a kajat, es alig eszel valamit, a vegen ugy be eszel,hogy nem ert semmit az egesz. Tenyleg kene egyedul menni sportolni, habar tudom,hogy nehez. En is igy voltam ezzel, csak en egy baratnommel mentem aerobikra. Mostmar egyedul is elmegyek, mert nagyon szeretem. Kezdj el sportolni, minel hamarabb annal jobb. Probalj normalisan enni, es nem ossze-vissza mindent.

Am. megkerdezhetem,hogy hany cm es kg vagy? :)

2010. jún. 29. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!