Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
A nyáron felszedtem 2-3 kilót, és most kissé rosszul érzem magamat a bőrömben. Ez leginkább a fenekemen, illetve a combomon látszódik meg, felsőtestre nem nagyon szoktam hízni. Mennyit kéne fogynom, hogyha 162 centiméter mellett vagyok 60 kg? Nagyon durva a testsúlyom? 16/L2017. aug. 12. 12:53
1/9 anonim válasza:
Nem vagy kövér, szerintem pont jó. Maximum annyit fogyj, amennyit felszedtél, de így is oké.
2/9 anonim válasza:
Nincs szükséged fogyókúrára, mivel átlagos az alakod. Se vékony, se kövér nem vagy. Egyébként is, a tinédzserek hajlamosabbak a hízásra, tehát sokkal rosszabb is lehetne.
3/9 anonim válasza:
Testösszetétel méréssel tudhatod meg.Ehhez kell egy legalább 4 pontos testzsír százalék mérés,amiből megállapítható,hogy miből van az a 60 kiló.
példával
ugyanolyan magasak,ugyanolyon súlyúak,az egyik mégis hájas.
4/9 anonim válasza:
Igen, legalább egy 5-öst le kéne dobni.
5/9 A kérdező kommentje:
Legalább egy ötöst le kéne dobni ahhoz, hogy csontsovány legyek? :D Normál alkatú szeretnék lenni, nem pedig egy csontkollekció. Azért kösz mindenkinek!
2017. aug. 12. 20:50
6/9 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de azért van egy jól használható határ: a "magasság mínusz száz", amit nem érdemes átlépni. Afölött már nem szokás magyarázkodni, hogy de a csontozat, meg de az izomzat, hanem rámondják, hogy túlsúly, és kész.
7/9 anonim válasza:
A 16 éves lányok átlagmagassága 162,5 cm és ennyi a testsúlyuk:
8/9 A kérdező kommentje:
Értem.
2017. aug. 12. 23:06
9/9 anonim válasza:
Sem a táblázatok, sem más nem fogja megmondani, hogy kellene-e fogynod, mert nem tudja itt senki, hogy milyen a testalkatod, izomzatod.
Kövér biztosan nem vagy, de lehetsz a normál tartomány felső határán fentiektől függően.
Ezt a valaszt szeretettel küldöm a "legalább egy 5st" válaszlónak!Ugyanilyen magas vagyok és 55 kg-san kérdezgették már hogy van-e bajom, es mondták hogy többet ne fogyjak, nem volt mellem és vérzett az ínyem.Ennyit a táblázatokról is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!