Utálok enni, hogyan vegyem rá magam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok anorexiás,van rajtam felesleg,nem olyan sok,nem vagyok túlsúlyos,de van.És azt le szeretném adni,mert nem tetszek magamnak és másoknak se.De amióta elkezdtem elment az étvágyam,alig birok enni.Van,hogy odaülök,hogy megegyem a kaját,de ránézek és hányingerem lesz,otthagyom.Emiatt rosszul vagyok,aludni is alig tudok,szeretnék normálisan,diétásan étkezni de semmire se bírok ránézni.Kezd feltünni a szüleimnek is.Fogyni még nem tudom fogytam-e,magamon nem látom,mérlegre pedig nem szívesen állok.2017. aug. 9. 14:20
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem,hogy fél éve sportolok és az a célom minél előbb,hogy versenyszinten csinálhassam,de így nem vagyok egy kedvező súlycsoportban,tehát mindenképp fogynom kell,csak így nem tudom mennyire egészséges.Azt hallottam a menstruáció is elmaradhat miatta,meg gyerekem se lehet ha sokáig csinálom,de egyszerűen képtelen vagyok enni.Gyereket meg igazából nem is akarok,sose akartam,szóval emiatt sajnos nem változik semmi.
2017. aug. 9. 14:49
2/3 anonim válasza:
Ha konkrétan hányingered van, akkor orvosvagy pszichológus, különben egy ponton bevisznek és infúzióra kötnek. Enned KELL.
Annyira kell, hogy én még a hányinger ellenére is megpróbálnék enni, aztán ha le se tudom nyelni, na az tragikus. Semmi nem megy be? Kalóriadús ital sem, kedvenced, semmi?
Ha csak pár nap spontán böjt lenne, azt mondanám, semmi gond, de te már rosszul vagy. Ne várd meg, amíg fokozódik, valamit tenni kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Pár falatot eszek mindennap,mivel tudom,hogy muszáj és valószínű a szervezetem is,párszáz kalóriát beviszek egy nap,de annál több sehogy sem sikerül.
2017. aug. 9. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!