Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 185cm és 69kg vagyok 19/f ez...

185cm és 69kg vagyok 19/f ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Végeztem már ilyen bmi számitást ott azt láttam hogy normál a testsulyom ez szerintetek is így van nem kevés ez a súly ehez a testmagassaghoz egyszerűen ilyen fajta vagyok vagy nem tudom hogy már 2 éve nem hizok egy kilót sem viszont nem is fogyok ez a 69 kg már 2 éve meg van stabilan csak annyi hogy a 2 év alatt nőttem 10cm-t
2017. aug. 9. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, normális.
2017. aug. 9. 14:17
 2/4 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Ha a BMI-t nézzük nincs probléma,de ha Téged zavar,kezdj el erősíteni(gyúrni)...
2017. aug. 9. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem kevésnek tűnik, bár az én ideálom szerint 90kiló alatt nem férfi a férfi, szóval ez nem releváns. Valószínűleg ilyen az alkatod vagy nagyon gyors az anyagcseréd. Ha leközelebb mész háziorvoshoz akkor tőle megkérdezheted esetleg
2017. aug. 9. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
19%

Normális, de te látod magad s te tudod, milyen akarsz lenni.

Ha izmot akarsz, az csak rajtad múlik, egyszerűen nincs olyan, hogy nem tudsz izmosodni, ha teszel érte (max. ha valami komoly ritka betegséged van).

2017. aug. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!