A szárított virágpor mire jó?
Figyelt kérdés
Most vettem egy tasakkal, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Nincs ráírva semmi útmutatás.2010. máj. 23. 18:55
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet, ahhoz túl nagyok a szemek. Biztos nem láttál még ilyet.
2010. máj. 23. 21:13
3/8 anonim válasza:
De minek vettél olyasmit, amiről azt se tudod mire jó?
4/8 A kérdező kommentje:
Olyan jól nézett ki, még dísznek is szép. A sárga mindenféle árnyalatában pompázó apró golyócskákból áll. Meg olyan jól is hangzik, hogy virágpor.
2010. máj. 23. 21:42
5/8 anonim válasza:
A virágpor "csodaszer".
De ha már ide írtál, akkor miért nem nézel utána az interneten????? A GOOGLE A BARÁTOD!
6/8 anonim válasza:
Az ember néha megérzi azt, hogy mire van igazán szüksége. Nem arra gondolok most, hogy az étvágyát akarja kielégíteni, hanem a test jelzi azt, hogy mi lenne számára az egészséges. Oda lehet erre figyelni. A virágpor nagyon sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek hasznosak az emberi szervezet számára. Vitamin, ásványi anyag, nyomelem, fehérje - ilyesmit tartalmaz, szerves formában, tehát sokkal jobb, mint egy szintetikus gyógybogyó! Részletes leírást a neten biztosan találtál már. Remélem, hogy használtad a virágport.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem használtam. Képzeld, azóta is ottvan. De most, hogy írod, mindenképpen megpróbálom egy kis mézbe keverve.
2013. febr. 7. 21:00
8/8 anonim válasza:
Szia! :-) Előző vagyok. Szerintem is szép a virágpor! Ma fogok venni én is, úgy tervezem! Még csak most fogok utánaolvasni, utánajárni a témának. Lehet, hogy könyvárban megpróbálok a témában könyvet beszerezni. Nem tudom, hogy a virágporod hatékony-e még, vagy van-e valamilyen szavatossági ideje. Régen volt nekünk otthon virágpor, a barátom szedte és már egy pici por is érezhető hatással volt rá, úgyhogy lehet, hogy vigyázni kell az adagolással. Akkoriban én nem próbáltam ki a virágport, de most nagyon kíváncsi lettem. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!