Paleósok! Nektek nincs szorulásotok a sok húsból?
Figyelt kérdés
Sajnos szorulásos vagyok pedig rengeteg zöldséget eszem, mozgok, sok vizet iszom. Pajzsmirigyalúlműködéses lettem, sok helyen olvastam, hogy jó rá a paleó. Viszont nem rajongok a húsokért, az ízét sem szeretem annyira, meg félek is tőle, hogy még szorulásosabb leszek.2017. aug. 4. 08:54
1/3 anonim válasza:
A köszvénytől jobban kell félni! Sok vizet igyál, nem lesz szorulásod!!
2/3 anonim válasza:
Amikor paleóztam (évek óta közel állok hozzá, de egy időben főleg), akkor sem ettem húst (vagy ha igen, akkor sem minden hónapban vagy évszakban), nem kötelező. Igaz, a paleó kilövi a tejtermékeket (bár a megengedőben van keménysajt), de ott a tojás, ha nem unod, s a növények is. Könnyen összehozható a fehérje és a többi tápanyag, ráadásul bizonyára eszel húst is, csak nem sokat, amivel semmi gond.
3/3 anonim válasza:
Nekem nincs. Korábban a gabonáktól, főleg a liszttől viszont volt, a kisfiamnak pedig a tejtermékektől volt. A pajzsmirigy-alulműködésem megszűnt, amióta elkezdtem paleózni. Nem muszáj (sőt nem is kell) sok húst enni, de valamiből be kell vinni a fehérjét. És húsból is annyiféle van - édesvizi és tengeri halak, tenger gyümölcsei, szárnyasok, marha, sertés, birka és ezek bármely alkotórésze és belsőségei - nem hiszem el, hogy neked egyik sem ízlik semmilyen formában, sütve, főzve, pörköltként, pástétomként, levesben stb. Illetve ha mégis, még mindig ehetsz tojást, és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!