Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Paleósok! Nektek nincs szorulá...

Paleósok! Nektek nincs szorulásotok a sok húsból?

Figyelt kérdés
Sajnos szorulásos vagyok pedig rengeteg zöldséget eszem, mozgok, sok vizet iszom. Pajzsmirigyalúlműködéses lettem, sok helyen olvastam, hogy jó rá a paleó. Viszont nem rajongok a húsokért, az ízét sem szeretem annyira, meg félek is tőle, hogy még szorulásosabb leszek.

2017. aug. 4. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
A köszvénytől jobban kell félni! Sok vizet igyál, nem lesz szorulásod!!
2017. aug. 4. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Amikor paleóztam (évek óta közel állok hozzá, de egy időben főleg), akkor sem ettem húst (vagy ha igen, akkor sem minden hónapban vagy évszakban), nem kötelező. Igaz, a paleó kilövi a tejtermékeket (bár a megengedőben van keménysajt), de ott a tojás, ha nem unod, s a növények is. Könnyen összehozható a fehérje és a többi tápanyag, ráadásul bizonyára eszel húst is, csak nem sokat, amivel semmi gond.
2017. aug. 4. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs. Korábban a gabonáktól, főleg a liszttől viszont volt, a kisfiamnak pedig a tejtermékektől volt. A pajzsmirigy-alulműködésem megszűnt, amióta elkezdtem paleózni. Nem muszáj (sőt nem is kell) sok húst enni, de valamiből be kell vinni a fehérjét. És húsból is annyiféle van - édesvizi és tengeri halak, tenger gyümölcsei, szárnyasok, marha, sertés, birka és ezek bármely alkotórésze és belsőségei - nem hiszem el, hogy neked egyik sem ízlik semmilyen formában, sütve, főzve, pörköltként, pástétomként, levesben stb. Illetve ha mégis, még mindig ehetsz tojást, és meg van oldva.
2017. aug. 4. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!