Eggyáltalán nem vagyok éhes?
Miket szoktál enni? Írd le az utóbbi 2-3 napot
Lehet a meleg miatt nem kívánsz enni, sok ember így van ezzel. Ha már régebb óta nem eszel, akkor szedj B-vitamin komplexumot vagy Bérescseppet, ezek nagy étvágyat szoktak csinálni. Ha ez se hozza meg az étvágyat, akkor vannak más lehetőségek.
Inni mit szoktál? Cukrosat?
Meleg az nem lehetséges mert bent vagyok a házba ahol légkondi van.
Tegnapelőtt: 10kor kelek és kb 14 kor ettem túróstésztát maj este fele 2 tál gabonapelhyet
tegnap szintúgy csak 3x gabonapelhyet.
És azt veszem észre hogy egyre több ételt kezdek megutálni és példáúl se paradicsomot se paprikát nem szeretem. ezt viszont az a baj orvosolni se tudom. :(
Az is gond lehet, hogy egyszer eszel, nem akárkinek jó, de te keveset is eszel s az sem jó összetételű.
Nem kell, hogy valaha is éhes legyél (én is ritkán vagyok az), viszont enned rendesen kell.
6 után nem enni az nem fogyózás, csak ha kalóriadeficittel jár.
Ha már keveset eszel, koncentrálj a fehérjére s más fontos tápanyagokra, én zöldséget is mindenképpen ennék. S ha tetszik, ha nem, egyél, ha alapból, éhség alapján éve koplalsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!