Laktóz intolerancia? Felkaron kiütések?
Másnak is jelentkeztek a felkaron kiütések, pöttyök, amiket ki lehetne nyomni, mert sokszor fehér a közepük?? És az egész felkar területe mintha gyulladt lenne. A bőrgyógyászok nem tudtak rá mit mondani, csak hogy dörzsölgessem, de hat az mit sem ér.. Egy ismerősömtől hallottam, hogy neki L-I-át diagnosztizáltak, s neki is pont ilyen volt a karja.
Köszi előre is a válaszokat!
Szerintem a laktóz intolerancia jele általában a hasmenés, a tejfehérje érzékenység jár inkább kiütésekkel, de nem ilyen jellegűek.
Ha valamilyen ételallergiára gyanakszol, próbáld tesztelni magad. Igyál laktózmentes tejet, és ha akkor is megvan a tünet, akkor nem ez a gond. Előtte tarts 5-6 nap diétát tejtemékre.
ja és azt megint kifelejtettem, hogy én nem megettem, hanem a tejjel a karomat kentem. csak hát nem sokáig bírtam :S
remélem, neked nagyobb szerencséd lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!