Mit tehetek, ha a kisboltban lejárt szavatosságú ráruk tömkelegét árulják?
Figyelt kérdés
Az utcánkban (Bp.) található egy kisbolt, mely miatt kényes helyzetbe kerültem. Ebben a boltban egy eladó van, kb. 3nm-en mozoghatsz, ha valamit szeretnél, azt kérned kell. A helyzet az, hogy már többször tapasztaltam, hogy lejárt szavatosságú termékeket adnak el. A joghurtra két árcimkét nyomnak, hogy az egyik eltakarja a lejárati dátumot. Már az egész családom számára világossá vált, hogy tényleg a vásárolt termékek 80-90%-a le van járva. Éppen buliba készülődtem és már minden bolt bezárt a környéken, ezért gobdoltam leugrok ide, hogy vegyek valami alkoholt, hiszen a piák elég sokáig elállnak, csaknincs az is lejárva... de le volt, már fél évvel sajnos... szóltam az eladónak, sajnos morcos fejet vágott és letette a pult alá. Mit tudok tenni? Kinek kellene írnom? Elborzaszt, hogy idősek, anyukák is vásárolnak itt, remgeteg betegség terjed így, és persze azért egy bolttól elvárnám, hogy ne lejárt szavatosságú áruk kerüljenek a polcaira..2017. júl. 21. 02:09
1/3 anonim válasza:
ÁNTSZ... Írsz nekik/kihívod őket, kimennek és megy a bünti. Termékenként (!) 50 ezer forint, plusz szerintem be is zárják a kócerájt, ha ennyi minden le van járva.
2/3 Kései Sirató válasza:
Szerintem is jelentsd az ÁNTSZ-nél!
3/3 anonim válasza:
Mekkora készletek lehetnek már a pult alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!