Mi történik, ha lejárt szavatosságú kreatint fogyasztok?
Szerintem nem sok minden, sőt még hatni is fog. Ezek a lejárati idők úgy vannak megállapítva, hogy utána akár évekig is használható, legfeljebb kezd lebomlani majd idővel a hatóanyaga és esetleg csökkenhet a hatása.
Amit a hasmenésről írtak, az a legfrissebben gyártott kreatinnál is előfordul, ha egyszerre nagyobb adagot veszel be belőle és nem osztod el kisebb dózisokra.
Soha nem foglalkoztam azzal, hogy valami lejárt vagy nem.
Megkóstolom, ha jó akkor nyugodtan megeszem, elfogyasztom. Szerencsére ezt a benne lévő anyag nem tudja, hogy "ettől a pillanattól meg kellene romlanom". Az emberek meg jókora ráhagyással adják meg az esetleges legkisebb minőség romlás lehetősét okozó hosszabb tárolás idejét.
Szerintem ki kell próbálni és ha működik, akkor jó. Ha meg lebomlott, akkor is kipisiled, int ha a szervezetben bomlott volna le, legfeljebb nem hat úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!