Mit csináljak, ha nem engedik a munkahelyemen, hogy igyak (vizet) munkaidőben?
Felszolgálónak tanulok és nyári gyakorlaton vagyok egy étteremben. Kinti részen vagyok főleg, a napon állok egész nap. 7-8 órákat kell ott lennem egy nap, amiben egy szünet van és mindig azt mondja a fönök, hogy az van a táplálkozásra, munka közben nem szabad, mert gáz ha látják a vendégek. De tökre szédülök már néha a napon, mert ugye 2-3 litert meg kéne inni, de nem egyszerre, hanem pl óránként egy pohárral jólesne... Persze, ha mosdóba kell mennem, azt se engedi, vagy utána húzza a száját, hogy máskor ne igyak ennyit, 3-4 órát bírjak ki vagy vegyek pelenkát...
Nagyon megalázó, múlkor is a vendégek előtt mondta, pedig ez sokkal cikibb szerintem, mintha innék egy pohár vizet.
17L
Mivel kötelező gyakorlat, amit a suli finanszíroz, meg ő oszt be, a csávesz NEM rúghat ki.
Én innék aztán, ha esetleg pampog, kiosztanám. Kirúg? Megyek az igazagatóhoz, hogy ellehetetleníti a gyakorlatomat.
Ne légy már ilyen mulya, basszus!
Nem rúghat ki, de ha nem teljesítem megfelelően, nem mehetek következő évfolyamba... (és erről őt kérdezik meg)
Végül nem kellett apukám, elmondtam neki, amiket itt írtatok, mert épp jó kedve volt és nem ordibált 5 percig... Így sikerült kompromisszumos megoldást találni. De ez a pali meg van győzödve róla, hogy mi diákok, mindig csak menekülnénk a munka elől, minden apró lehetőséget megragadunk, hogy kibújjunk alóla... Biztos, hogy jelezni fogom az osztályfőnökömnek, hogy ide ne küldjenek jövőre senkit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!