Szerintetek ez 1 étkezésre sok?
Figyelt kérdés
Ebédre ettem 100g csirkemellet ,150g főtt krumplit.2017. júl. 14. 15:00
1/6 anonim válasza:
Ha volt még leves és desszert is, akkor nem sok.
4/6 anonim válasza:
Ha kevesebb vagy 20 kilónál, akkor elég.
5/6 anonim válasza:
Nem sok, de nem monmdom, hogy kevés, mert kinek mennyi kell egyszerre. Van, akinek pici a kalóriaigénye s 8-szor eszik naponta...
A napi összbevitel számít, de annál sem lehet megmondani, hogy mondjuk 2000 vagy 5000 kcal sok-e. Az egyikl embernek 2000 kcal sok, a másiknak, aki persze igencsak aktív, 5000 kcal kevés...
Nekem egy étkezésre 1200-1500 kcal megy szálkásításkor. De attól még teljesen OK lehet 150 kcal is egy másik embernek... Ne akarj szabványmennyiséget enni, egyél annyit, ami személy szerint neked megfelelő.
6/6 Volán Bátor válasza:
Nekem kevés lenne... de nemed, testsúlyod, életkorod nélkül erre még hülye választ se lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!