Öklendezés, hányinger evés közben. Miért?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán szerettem a zöldségeket, inkább csak húst ettem, de mostanában szeretnék egészségesebben enni, így elkezdtem megbarátkozni a zöldségekkel. Már kóstoltam párat amik ízlettek is. Tegnap cukkiniragut ettem (cukkini,paprika,csili paprika,paradicsom,újhagyma, fokhagyma és fűszerek)fűszeres csirkemellel házi készítésű tortilla tekercsben. Ízlett nagyon, de kb egy órával utána elkapott a hasmenés. Nagyon rossz volt, de reméltem, hogy csak véletlen, hogy pont akkor amikor újat próbálok. Ma megint azt ettem, már nem ízlett annyira a zöldség, de ettől függetlenül ettem. Egy idő után elfogott az undor és elkezdtem öklendezni, visszafojtottam és tovább ettem, de a gyomron is megszólalt, mégegyszer megpróbáltam megenni, de megint közbeszólt a gyomrom és ki kellett köpnöm. Miért van ez? 17/L2017. júl. 14. 12:45
1/3 enes válasza:
Ha még csak most barátkozol az újdonságokkal, akkor először érdemes lenne valami kevésbé extrémet összedobnod. Másrészt lehet, hogy valami romlott.
2/3 anonim válasza:
Nem vagy hozzászokva. Kisebb mennyiségekkel próbálkozz inkább, és egyszerre egyféle zöldséggel. Így ki tudod szűrni, melyiket nem bírod (pl. paradicsom esélyes). Sose erőltesd, ami nem esik jól.
3/3 anonim válasza:
Nem kell különösebb éleselméjűség annak a belátásához, hogy valakinek a bélflórájában az addig megszokott kajafélék emésztéséhez szükséges bacik vannak elszaporodva, hiszen azok jutottak bőségesen táplálékhoz. Ha új utakra váltasz, idő kell, amíg a bélflórád alkalmazkodik, és bizony addig előfordul, hogy háborog a gyomrod a mostoha bánásmód miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!