Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért csinálja ezt a gyomrom...

Miért csinálja ezt a gyomrom már fél éve? Valakivel volt ilyen? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött az egész hogy egy nap nagyon rosszul lettem, evés után , sokszor megtörtént már h mennem kellett wc-re ha ettem valamit. Aztán elkezdett iszonyatosan kororgni, nyekeregni a gyomrom.Azt hittem egy hétig hogy elmúlik..csak valami baj van..majd helyrejön.. hát nem jött. Már voltam többször is orvoshoz.. de 4 hónapot kell várni a gasztroenterológiára.. már minden szart elolvastam, hogy mi bajom lehet.. már rettenetesn kétségbe vagyok esve miért jön rám néha a fosás és miért korognak ennyire a beleim minden egyes nap, ár kb fél éve. Laktóz tartalmú cuccokat már rég nem eszek.. orvos azt mondta h szerinte az a baj.. fuu valakinek már volt ilyen? segített valamit valami? már lassan félek utcára menni nehogy rámjöjjön valamikor.

2017. júl. 9. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Puffadsz is?Vagy csak hasmenés van?
2017. júl. 9. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Liszt, vagy laktózérzékeny lehetsz. Probiotikum lehet helyrehoz.
2017. júl. 9. 22:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Probiotikumot is szedtem... semmi. Igen, szoktam puffadni is. Hasmenés az úgy szokott lenni, hogy egy hónapban kb egyszer, kétszer .. aztán helyreáll.. de a a korgás az folyamatos.
2017. júl. 9. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem szokott égni a gyomrod?Szerintem sok a gyomorsavad,az lesz a baj.

Lisztes dolgokat hanyagolnod kellene mindenesetre egy darabig,aztán meglátod,hogy javul-e a helyzet.

2017. júl. 9. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen gyümölcsöket, zöldségeket eszel és milyen liszt mennyiségű kajákat eszel?
2017. júl. 10. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Általában minden nap eszek fehérkenyeret, gyümölcsöt nem mindig.. általában málnát, banánt, almát..mikor mit. Hát fogalmam sincs mi nevezhető gyomorégésnek..szóval szerintem nem.
2017. júl. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!