Pisiben zsir lehet problema?
pisiben zsir kivalas, van, olyan ranezve, mintha valami olajod levest ontottemvolna oda.
ehgyomri 10-es cukrom van, kezeletlen.
Sürgősen menj orvoshoz. A 10-es cukor éhgyomorra kegyetlen sok, a legsúlyosabb cukorbetegeknek ennyi. Ha nem mész el időbe, néhány hónapon belül könnyen feldobhatod a talpad.
Amúgy a vizetlen történő zsírkiválás sem normális, szerintem szervi probléma, azt is ki kéne vizsgálni.
voltam. 3 eve. Meg az inzulint sem neztek meg a veremben, siman felirtak a metformint es kesz.
4 eve van igy amugy, nem lett rosszabb az egeszsegem sem.
Nekem is magánkórházban kezelik. Nálad az inzulint minek nézni? Egyértelműen cukorbeteg vagy....
Ne haragudj, de ilyen igénytelennek lenni saját magaddal szemben....
#4-esnek : azért kellett volna inzulint nezni, hogy ha keveset termel a hasnyálmirigy, akkor kellett volna a metformin mellé más cukor gyógyszert is felirni (ami fokozza az inzulin termelést).
Amennyiban inzulin toleráns vagyok csak, ugy valóban elég a 2x1000mg metformin es a szigorú 150g szénhidrátos diéta.
Amugymeg csak reggel magas, delutanra lemegy 7-re is, valamint ha pl bevagok egy egesz nagy kerek dobostortat, 2 oraval utana sem magasabb 13-nal.
Ma reggel pedig mar csak 11.0 volt (igaz letettem az esti sörökről)
Igénytelenség: Ebben sajnos igazad lehet, ezért mostantól odafigyelek egy picit diétára, és rendszeresen fogom szedni a metformint (mert azt sem szedtem már pár hónapja), valamint nem fogok este torkoskodni lefekvés előtt.
#5 - ösnek, én nem hiszem, hanem érzem, hogy minden oké, 45 éves vagyok, minden heten 6 órát aktivan sportolok.
Vérnyomás 130, beteg nem szoktam lenni, orvost nem nagyon láttam még(vércsoportomat is most tudtam meg), semmire nem vagyok allergiás, műtőben még nem voltam, igaz a 39-es BMI kicsit sok, dehat nagyon izmos vagyok.
Nem tudom mire gondoltál..
Csak 1x(!) történt meg hogy zsírt láttam benne, már erősen gyanakszom, mivel ebben házi bulit tartottunk, és ment a piálás és a zabálás ezerrel, hogy én öntöttem ki a teflonból a fáradt olajat a WC-be (csak nem emlékszem rá, annyit ittunk) kacsamáj sütés előtt.
Szóval szerintem megvan a tettes, ha lesz megint, akkor viszont fontolóra veszem amit irtatok, és elmegyek egy magánorvoshoz!
Köszi mindenkinek a segitséget, és ösztökélést, tényleg egy kicsit több önkontrollt kellene tartanom.
azota is 10-es ehgyomri, es elek es virulok... Valaki irta, meghalok hamar...
Ha bevagok reggeli utan egy teljes meretu dobos tortat, kozepeset, nem megy 14 fole, es 2 ora mulva 9 korul lesz..
estere lemegy 8-ra.
40 feletti bmi..
de _barmit_ cisnalok, akar 2 napig csak vizet iszok, akkor is reggelre 9 vagy 10 lesz. erre valaki?
Azt vettem eszre ha nem tobb szenhidratok eszek, szal 150 gramos dietat kiutom, olyan 300-ra, jobb a cukrom, mintha tartanam a 150-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!