Úgy is probléma, ha egy nap egyszer eszem, ha nekem így a legkényelmesebb és legjobb?
Ugy,hogy lefekszem aludni es vagy 1. Ki kell kelljek es egyek,mert nem tudok addig elalidni
2. Elalszom,de pár óra múlva fel kell kelljek enni,mert nem megy enélkül a visszaalvás
Nem gond, ha naponta egyszer eszel, ha neked így jó. Sokan élnek így. Nőknek általában már az időszakos böjt sem jó, de van kivétel, a férfiaknak nincs ilyen problémájuk vele, max. egyénszinten nem passzol hozzájuk eme stílus.
A közvetlenül elalvás előtti evést általában nem ajánlják, de ebbe sosem mentem bele, engem nem érint. Én délután eszem, jó messzire az alvástól mindkét irányban (nem feltétlenül egyszer, de kicsi az evési ablakom s egy főétkezésem van normál esetben). Több embertől hallottam, hogy szeret alvás előtt enni, én inkább hallgatnék a testemre, mint az általános véleményre.
De alvás közben felkelni enni, az nem tűnik valami jónak, megzavarod a pihenésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!