Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A pasik miért gondolják azt,...

A pasik miért gondolják azt, h a nők csak pisilni járnak wc-re? :D

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel történt meg, és én csak néztem rá:D A barátja "rajtakapta", és azóta mintha a pasi megváltozott volna.. Ez milyen ? :D (és tényleg barátnőmmel történe és nem velem:D,kért tőlem tanácsot,de én vhogy nem tudtam neki mit mondani:D)Valaki ?
2010. máj. 18. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem egészen értem, hogy mi történt, mit csinált, hogy a barátja "rajtakapta"?

Egyáltalán,ha elmegy valaki WC-re, akkor hogy tudja ott bárki bármin rajtakapni - nem szoktátok a WC-ajtót becsukni?

2010. máj. 18. 07:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagy dolga volt.. De az természetes dolog, én se értem miért kell a pasinak rögtön ilyen undorral viselkednie vele..És úgy kapta rajta, hogy a WC és a fürdő egy helységben van náluk..És pont bement.Kulcsra viszont nem lehet zárni:):S
2010. máj. 18. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak gyereknél probléma. Hány évesek vagytok? 14-15?
2010. máj. 18. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak idióta emberek bőven.
2010. máj. 18. 08:30
 5/7 maundrel válasza:
100%
van egy ilyen vicces "mondás" is hogy a nők nem büfögnek, nem pukiznak, nem kakilnak :D de ez persze poén, ha a srác elhitte, akkor az Ő fejével van a gond :D
2010. máj. 18. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

a pasi azt hitte, hogy a barátnője fotoszintetizál, és megdöbbent a valóságon

ajánlatom: a csajnak egy épeszű barát, a pasinak egy alsós bioszkönyv

2010. máj. 18. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a pasi undorítónak találja azt, hogy a nőnek is van bélműködése, akkor az valószínűleg még nem is férfi, hanem csak egy hülye kis kamasz.

Nálunk ebből nincs probléma...amikor először mentem el a Pároméknál nagyvécézni, még újságot is adott :D

A barátnőd pasija kissé retardált, már ne is haragudj, ha ezen kibukik, hogy a barátnőjének is van emésztése. Vajon hányas volt biológiából? :D

Ez egy igazi antipasi.

24/L

2010. máj. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!