Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tescos málnás zabkása hízlal?...

Tescos málnás zabkása hízlal? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2017. máj. 24. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Kizárólag a kalóriatöbblet képes hizlalni, semmi más. Rövid i, én se tudtam mindig, de az.
2017. máj. 24. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát nézd meg a leírást, hogy mennyi cukor, kalória van meg stb.

Ilyen olcsó kaják sok helyen hizlal.

2017. máj. 24. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Összetevők: Zabpehely (50%), Cukor, Glükózszirup, Tejcukor, Kukoricakeményítő, Részben hidrogénezett szójaolaj, Tejfehérjék, Fagyasztva szárított málnadarabok (1%), Aroma, Étkezési só, Tejzsír, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

Cukor 1 adagban: 16,3 g.

Én a szójaolaj, a cukor+glükózszirup és az aroma miatt nem enném meg. Ha ilyet akarnék enni, inkább elkészíteném. Kell egy kis zabpehely, némi fagyasztott málna, egy kanál méz vagy édesítőszer vagy egy kis mazsola, esetleg kis tej vagy kókusztej, még jóval olcsóbb is lenne egy adag, és málna sem csak nyomokban lenne benne.

Bár van, akinek eleve nem előnyös rögtön egy jókora adag szénhidráttal indítani a napot, ha fogyni szeretne, ezt ki kell tapasztalnod.

2017. máj. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!