Burgonyát, ha már kezd csírázni, akkor nem lehet fogyasztani? Vagy elég, ha levágom a csírákat, meg a héjt, és még főzve fogyasztható?
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 15:11
1/5 anonim válasza:
persze.. ehető.. gyerekkoromban még mamámék tárolták a krumplit sokszor segítettem csírázni, hogy ne romoljon meg és tovább elálljon... :)
2/5 anonim válasza:
Szedd le a csírát, hámozd meg és ehető, én is le szoktam csipkedni a csírákat.
3/5 A kérdező kommentje:
Mert azt olvastam, hogy valami felhalmozódik benne, ami miatt veszélyes fogyasztani, de gondolom a csírában halmozódik fel (ill. a felszínen).
2017. máj. 22. 15:59
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon nincs más megoldás, nosza. De olyankor már tele van szolanínnal, tehát nem ajánlatos.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké.
2017. máj. 22. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!