Milyen 'egészséges' ételeket/ recepteket tudtok?
Miért lenne egészséges a nyúlkaja? A zöldségben is mérgek vannak...
Nos, tökéletesség nincs, de ha elkerülöd az agyonfeldolgozott ételeket s még pár dolgot, aminél elég nagy az egyetértés abban, hogy nem jó, megfelelő a kalóriabeviteled s mozogsz, már sokat tettél az egészséged érdekében.
Ha mindenkinek hiszel és rápörögsz, akkor stresszesen fogsz éhenhalni, ami a legrosszabb. Bizonyos dolgokról döntened kell és szembemenni sokak véleményével, máshogy nem működik.
Az, hogy laktató, nem egzakt. Nekem az laktató, amiben nagyon, nagyon sok a kalória, főleg egységnyi mennyiségben :) Úgyhogy amit te kérsz, az az én szempontomból teljesen lehetetlen.
De még a fehérjedús ételek állnak közel hozzá, sok zöldséggel. (Az még nekem is bejön, csak sok zsír legyen benne, ami persze betesz a kalóriaszegénységnek, tiszta szerencse, hogy az élethez sok kalória kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!