Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Igen, a képen én vagyok....

Igen, a képen én vagyok. Kövér vagy duci? Minek számít ez? /kép/

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon magasan verem a társaimat súlyban, 163 cm és 80 kg. Nem érzem magam annyinak, mégis annyit mutat a mérleg. Jó erőben vagyok, fittnek tartom magam, próbálok egészségesen táplálkozni, 86ról indultam. Mi a véleményetek az ilyen fajta női alakról? Természetesen nem érzem így jól magam, már dolgozom az ügyön, de hosszú idő a változás. Addig ezzel kell beérnem, de utálom magam. (Sobrero kalapok az ismertető jegyek eltakarása miatt van, bocsi)

2017. máj. 17. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nálam ez már a dagadt disznó kategória...
2017. máj. 18. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Sok, de ha dolgozol rajta, akkor sok sikert!

Lehet társulni? ;)

Mellesleg tök mindegy mit takarasz ki, ha valaki tudja, hogy valakinek van ott valami, ha nem látja is tudja, hogy te vagy...

De ha így nyugodtabb vagy...

2017. máj. 18. 08:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem látszol 83 kilónak. Én férfiként vagyok annyi, és legalább 176 centi. Bár sportolok. Szerintem nem vagy kövér, de ha az lennél, akkor is lenne aki rád gerjed, szóval nem kell semmit tenni, ne agggódj ;)).
2017. máj. 18. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Van rajtad felesleg, de ha arról lenne szó, akkor nem utasítanék el randit. (Mielőtt a sok hülye megmutatja, hogy 0 értő olvasással rendelkeznek, ez nem azt jelenti, hogy randizni akarok vele, mert nem is ismerem. :D )
2017. máj. 18. 15:03
 15/16 anonim válasza:
Nem kell fogynod, jó alakod van.
2017. máj. 19. 05:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező , ha valóban 163cm vagy és valóban te vagy a képen akkor nem bírom el hinni sehogy hogy 83kg vagy
2017. máj. 27. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!