Justagirl. kérdése:
Útifűmaghéj hashajtásra?
Figyelt kérdés
Alapvetoen nem vagyok egy szekrekedeses tipus,de a tegnapi nap folyaman szornyu fajdalmaim voltak hastajekon es egesz nap nem tudtam wc-re menni.Valoszinuleg valami olyat ettem ami nem tetszett a gyomromnak,de annyira elviselhetetlen volt a fajdalom,hogy az interneten kerestem hazi hashajto modszereket.Este lefekves elott egy teaskanal szodabikarbonat tettem pici langyos vizbe es azt ittam meg.Wc-re ugyan nem tudtam elmenni de a fajdalom enyhult annyira h el tudtam aludni es nem szenvedtem vegig az ejszakat.Viszont ma reggel megint erzem,hogy kezd fajni a hasam es a reggeli kavem sem tette meg a hatasat,amitol mindig el tudok menni a wc-re.Esetleg hallott mar valaki az utifumaghej hashajtonak valo alkalmazasarol,es ha igen,tudna meselni a tapasztalatokrol,illetve h h kell alkalmazni? Mert ezek szerint a szodabikarbona nekem nem hasznal,illetve ha tudnatok meg mondani hazi hashajto praktikakat azt nagyon megkoszonnem,mert egyenlore gyogyszertari hashajtot meg nem szeretnek bevenni.Kerem csak az valaszoljon aki nem csinal viccet a temabol mert teljesen komoly a kerdes.koszonom!2017. máj. 14. 11:38
1/2 anonim válasza:
Az útifűmaghéj nem hashajtó, hanem rost, inkább lazítja a székletet, de ami már beléd kötött, azt nem fogja fellazítani, csak a következő adagot.
Állítólag a lenmagolaj segít valamennyit, nem tudom mennyire igaz.
Ha már tényleg ilyen fájdalmaid vannak, akkor pedig megfontolnám a patikai megoldást, annál hatásosabb praktika nem hiszem, hogy akad. De lehet, hogy orvoshoz sem ártana elmenned.
2/2 anonim válasza:
Negyedik napja iszom vízben feloldva és csodát tett! Legalább egy héten keresztül naponta 5-10 alkalommal kellett próbálkoznom, mire nagy nehezen kijött belőlem a széklet és az is jó kemény volt. Az első nap még nem hozott igazi áttörést, de a másodikon nagyon könnyen megszabadultam a feleslegtől és az állaga is normális, kellően puha volt. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!