A lenmagot hogyan kell hashajtásra használni?
Nem artana szolni a kezelo orvosnak, hogy masik gyogyszert adjon, mivel ennek ez a mellekhatasa pl.
Vizbe aztasd be este, reggel felmelegited, es megiszod ehgyomorra, de ilyen hatast ersz el a fugevel es az aszalt szilvaval is, azt is hasonloan kell elfogyasztani, de frissen is lehet fogyasztani, tehat szilvat eszel, vagy elkeszited gy.lenek.
Mivel szolonek van a szezonja, ezt is megprobalhatod,hogy ehgyomorra azt fogyasztasz, mivel ennek is van tisztito hatasa, tehat atmossa a belrendszert.
Hogy mi az igazság azt én sem tudom, mert én is többfélét olvastam, beáztatás, ledarálás, egészben.
Nekem amikor ilyen gondom volt az segített, hogy esténként egészben hagyva egy kávéskanállal joghurtba tettem és megettem. Pár nap után rendeződött a dolog. Ártani nem árthat egészben sem, hiszen úgy esszük a péksütiken vagy péksütikben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!