Ez milyen ételérzékenységre utaló pattanás? Képekkel
2017. máj. 3. 09:35
11/15 A kérdező kommentje:
én gluténra gyanakszom mert mikor a férjemnek gyomorfekélye volt és nem evett kenyeret akkor én sem ette mert magamnak sok még egy fél kenéyr is. na és akkor szép tiszta volt a bőröm, reggelire csak kukoricapehely ment máskor meg kásák , amit a férjem evett
2017. máj. 3. 19:12
12/15 anonim válasza:
Ha úgy vetted észre,hogy a glutén mentes étrend mellett jobb volt,akkor hagyd ki újra azokat. Egyébként a terhesség nem kötelez tejivásra. A calciumot tablettával is lehet pótolni, akinek durva lactóz, vagy kazein érzékenysége van és nem fogyaszthat tejet,tejterméket náluk is megoldott a calcium bevitele. Próbáld meg ezeket az élelmiszereket elhagyni (először az egyiket(tej,tejtermékek) jó néhány napig, aztán a lisztes dolgokat) és figyelni,hogy történik-e változás. De a fogkrémedtől is szabadulj meg. És még egyszer mondom , mutasd meg bőrgyógyásznak!
13/15 anonim válasza:
A terhesség és a tej fogyasztás mégis milyen összefüggésben állnak?
14/15 A kérdező kommentje:
Hat nemncsak a kalcium de feherje is van benne meg ugy minden. A tejtermèkeket nagyon kivanom a joghurtot igaz 3-4 honapban mèg ennèl is többet ettem.
2017. máj. 4. 08:20
15/15 anonim válasza:
A tejet és tejterméket és a bennük lévő anyagokat is lehet mással pótolni. Ha valaki nem bírja,akkor nem bírja,és nem fogyasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!