Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez milyen ételérzékenységre...

Ez milyen ételérzékenységre utaló pattanás? Képekkel

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#bőr #pattanás #Ètel intolleranicia #intolirencia #pattanàsos arc #kelèsek
2017. máj. 3. 09:35
1 2
 1/15 szamo77db ***** válasza:
Biztos, hogy ételtől van? Én a tinikoromat végigkínlódtam a pattanásokkal, furunkulusokkal. És nem ételallergia volt. Egyszerűen serdültem és abban a korban nagyon sokan szenvedtünk a pattanásoktól, aknéktól. Mutasd meg bőrgyógyásznak.
2017. máj. 3. 10:09
 2/15 A kérdező kommentje:

27 èves vagyok.

Nem nem.mutattam. azt hittem en nem figyelek oda az arctisztitasra elèggè de minèl dràgàbb k3nzèket veszek ès minèl több3t mosom annàl roszabb. Most korhàzban vagyok igy nem smink3ltem magam es igy talàn mègrosszabb

2017. máj. 3. 10:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Egész véletlenül nem fested a hajad vörös vagy valami egyéb könnyen kioldódó színnel?
2017. máj. 3. 10:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez egy perioralis dermatitis és nem pattanás. Sajnos a foltok alapján ránézésre nem lehet megmondani,hogy mitől van. A leggyakrabban ételtől,emésztési problémától,amalgámos fogtöméstől,fluoridos fogkrémtől van. Amit te megtehetsz otthon,hogy kifejezetten olyan fogkrémet veszel ami fluor mentes, kevés szénhidrátot,fűszeres ételt eszel,ha van székrekedésed azt rendezed (sok folyadék,zöldség,gyümölcs,rostos anyagok). Lehet,hogy már ezek javítanak az állapotodon,de mindemellett el kell menni bőrgyógyászhoz.
2017. máj. 3. 11:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Azbuj fogpasztam fluoridos... na lehet az lesz a ludas.

Eddig en liszt vagyvcukorèrzèkenysègre tippeltem

2017. máj. 3. 11:39
 6/15 anonim ***** válasza:
A 4. jókat írt. Ezzel együtt kipróbálhatnád, hogy egy időre elhagyod az összes tejterméket. Nekem bevált.
2017. máj. 3. 11:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Barátnőm arca pont ugyan ilyen volt, mikor abbahagyta a hajfestést 1hónap alatt teljesen kitisztult az arcbőre.
2017. máj. 3. 12:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem festem màr kb szeptembertől. Nen tudom elhagyni a tejet mert terhes vagyok. Az nagybkiesès lenne.

Es nem nem a terhessèg okozza mindig ilyen volt hol jobb hol rosszabb de sosem tiszta

2017. máj. 3. 15:41
 9/15 A kérdező kommentje:
De az elmult 3 napban nagyon durva szinte viszket is
2017. máj. 3. 15:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát, mindenesetre nem ártana rájönnöd, mitől van. Ami nálad ilyet okoz, az lehet, hogy a babádnak sem tesz jót.
2017. máj. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!