Azzal buntetem magam hogy nem eszek,1honap alatt mar 10kilot fogytam, ez normalis?
1. Igen, azt nem írtad, hogy hány kiló voltál!
2. Mi az, hogy "büntetem magam" - mit vétettél? (Talán még fel is pofozod magad?)
3. Szerintem ez a hozzáállás bőven anorexia, hacsak valóban nem voltál korábban túlsúlyos.
Ahogy látom még büszke is vagy rá, ha ide kiírod. Mi az ok?
Remélem azt tudod, hogy marha beteg leszel. A sav szétmarja a gyomrod aztán egy életen át kínlódhazsz a gyomorfájással. Azt ajánlom kezd el enniés inkább testmozgással büntesd magad. Attól legalább nem lesz bajod. Hidd el az 50. felülés után az is eléggé fáj. Azért az izomszakadásig ne eröltesd a dolgot. Vagy esetleg segíthetnél másoknak, az is elég jó veeklésnek,ert ezzel semmit nem hozol helyre. Az egészről meg az a véleményem, hogy szánalmas amit csinálsz és szörnyű ostoba dolog. Hogy még ki is írod azért, hogy fogyelmet kapj meg még nevetséges is. Gratulálok hozzá! Darwin díj jelölés ☺
Ez életveszélyes butaság. Egy ponton túl már hiába akarsz majd enni, bele fogsz halni. Kórházban is.
Azonnal hagyd abba, és - mint azt már itt is javasolták - menj orvoshoz. A szüleiddel együtt, ha már szótlanul tűrik, vagy nem is látják, mi történik veled.
Nem, nem normalis, hogy ilyet csinalsz. Meg mielott barki erzeketlen nemi szervnek nevezne, csak elmondom a velemenyem.
Lattam, hogy azt irtad, ez lelki dolog miatt van, de mondd, te ebben latsz valami ertelmet? Ebbol neked hasznod lesz? Mi az, hogy "azzal buntetem magam"? Talan mazochista vagy? Szerintem eloszor is egyel egy narancsot aztan keress fol valakit, aki a segitsegedre lehet, mert ez a te butasagod, hogy ehezteted magad, nem vezet semmihez. Ha esetleg nyuszi vagy es nem mernel pszichologushoz menni, javaslom a lelki segelyt. Hatha ok nagyobb hatassal vannak rad, mint az itt kommentelok.
Bocs a csipos megjegyzesert, de ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!