Azzal buntetem magam hogy nem eszek,1honap alatt mar 10kilot fogytam, ez normalis?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 22:07
1/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Keress fel egy pszichológust.
3/18 anonim válasza:
Nem,mert nemcsak zsirt hanem vizet izmot es meg sok mast is veszitesz vele
4/18 anonim válasza:
Ezzel ne büntesd magad, mert elég komoly következményei lehetnek. Egyáltalán nem normális, szerintem fordulj pszichológushoz!
Nem a zsír, és a felesleges kilók mennek le ilyenkor, hanem a víz- és a hasznos vitaminok, stb.
5/18 anonim válasza:
Hát én így híztam meg hatalmasra...mivel minél tovább koplalsz, annál durvábban fogod visszaszedni az elvesztett kilókat. Konkrétan 70 kilóról 55-re éheztettem magam. Gyorsan. Aztán szépen visszajött 40 kiló. Lám.
És azt már sokkal nehezebb ledolgozni én is ezzel szenvedek.
6/18 A kérdező kommentje:
Ezzel anorexia is kialakulhat?mert azert azt nem szeretnem..
2017. ápr. 24. 22:22
7/18 A kérdező kommentje:
De nekem nem fogyás a célom..nekem teljesen lelki eredetű ez az egesz
2017. ápr. 24. 22:24
8/18 anonim válasza:
Hogyan lenne már normális? Keress egy pszichológust...
10/18 anonim válasza:
Ha pl 200 kiló felett vagy, akkor ez a fogyás kevésnek mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!