Kávéba melyik a legkevésbé káros "fehérítő"?
Figyelt kérdés
hello
olvastam hogy a kávéfehérítő nagyon rossz a telített zsírok miatt, a kávétejszín jobb választás ilyen szempontból? Vagy egyéb ami nem túl káros?
2017. ápr. 6. 19:23
1/2 anonim válasza:
Nem a telített zsírok miatt rossz, az pont kevés van benne. Ha bírod a tejet, tehetsz bele valódi tejszínt. Ha nem bírod, idd kókusztejjel. Mindkettő jobb opció.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. ápr. 7. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!