Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Diétától fejfájás?

Diétától fejfájás?

Figyelt kérdés
Már 2 hete diétázom. 1200 kcalt viszek be egy nap és állandóan fáj a fejem! Elötte volt, hogy 3000 kcalt is bevittem (édesség stb..)Lehetséges, hogy ezért fájna?

2017. márc. 27. 12:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet iszol?
2017. márc. 27. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet iszol, és milyen diétát követsz? Amúgy 1200kcal bitang kevés.
2017. márc. 27. 12:47
 3/14 A kérdező kommentje:
1 litert többet nem tudok meginni!
2017. márc. 27. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet, hogy ezért... vagy ezért + mert mellé még éhezel is...
2017. márc. 27. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem egyszerre kell meginni. Meg tudod csak nincs eleg akaratod vagy lusta vagy.

Viz itatja magat. Elsore "nem tudod meginni" aztan erolteted es eszreveszed a pozitiv hatasait. Ne tejet, gyumolcslevet, uditot, kavet igyal hanem vizet. A testunk 70%a viz. Muszaj innod. A véredet kepzeld el ahogy ugy folyik az ereidben mint a szirup mert annyira dehidratalt vagy. Persze hogy faj a fejed.

2017. márc. 27. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha alacsony a ch akkor siman lehet. van aki fejfajassal reagal az alacsony vercukorra.
2017. márc. 27. 13:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha drasztikusan csökkentetted a szénhidrátbeviteledet (cukor, liszt), lehetnek átmeneti elvonási tüneteid. Nekem is fájt a fejem 3 napig és nagyon álmos, fáradt, ingerlékeny voltam, aztán ez elmúlt.

Ha nem ez a helyzet, akkor még arra tudok tippelni (mivel nem írtál az étrendedről), hogy az 1200 kalória nagyon kevés neked. Felesleges ennyire lecsökkenteni.

2017. márc. 27. 13:10
 8/14 A kérdező kommentje:

4. Miért éheznék? 1200 kalória bőven elég + napi 5x étkezem éhség érzetem sincs. Napi 45 percet tornázom is. Csak a fejem ne fájna!

Utolsó! Nem lusta vagyok annyit inni, hanem nem bírok annyit inni az 1 litert is magamba tuszkolom!

2017. márc. 27. 13:11
 9/14 A kérdező kommentje:

7. Az éttrendem átlagosan így néz ki:

Reggeli: Jogobella barackos 1 pöttyös óriás rudi

Tízórai: Narancs, répa turmix

Ebéd: párolt zöldség, sült vagy főtt csirkemell

Uzsonna: Narancs, répa turmix

Vacsi ugyan az mint az ebéd

5 óra után már nem táplálkozom

2017. márc. 27. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Mennyiségeket is írhatál, ebből, hogy jön össze 1200kcal? Amúgy az brutálisan kevés... egyáltalán nem elég... mint ahogy te hiszed... lásd fáj a fejed mióta csinálod...
2017. márc. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!