Ha napi 2-3 L folyadékhoz szokik a szervezet, hogy bírja ki az éjszakát folyadékbevitel nélkül?
napokig bírod víz nélkül ha muszály
Nyílván 24 óra altt kell meginni 2 litert
Ne legyél már ennyire hülye
Hogyhogy hogy? Az ember simán kibír 8 órát ivás nélkül, de alváskor nem is érezzük a szomjúságot, nem is mozgunk, ez azért segít.
Nekem ráadásul délután és este van a vízbevitelem zöme, ráadásul roppant sűrűn szeretek inni, mégis tudok aludni akár 9 órát is probléma nélkül. Mondjuk rájöttem, hogy ha nem iszom, mert nincs nálam víz, akkor sem szenvedek egy 3 órás túrán, csak mert alapból 5 percenként iszom olyankor...
Igen, az alvás és az ébrenlét elég nagy kontrasztot képez :D Egy csomó dolgot nem csinálunk, amit ébren igen. Meglepő, mi? S mit szólsz a 23/1 órás időszakos böjtölőkhöz, akik 1 órában esznek, 23-ban nem? Nekem is megy egy szikra önfegyelemmel, nincs benne semmi különös, mert kompatibilis vagyok eme evési stílussal. Mi a gond a kontraszttal? Az ember sok kontrasztot kibír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!