Hány nap koplalás után kezd el az ember hallucinálni?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, nem én akarok! A barátaimmal közösen írunk egy történetet (nem kiadásra, csak magunknak), de ezen nem tudunk megegyezni, hogy három-négy nap vagy egy hét. (Az egyik szereplő éhezik, de inni tud.)2017. márc. 17. 21:09
1/8 anonim válasza:
Kb 2 hét. Szervezettől függően eltérő.
2/8 anonim válasza:
Szerintem erre nincs egzakt válasz, mivel egyénenként eltérő. De a 3-4 nap egy regényben bőven jó lesz, különösen ha csak magánszórakozás (kivéve, ha ott van Sheldon Cooper is...)
3/8 anonim válasza:
Ha elegendő folyadékot iszol, akkor 3-4 nap után biztosan nincs hallucináció.
Én hasnyálmirigy gyulladással voltam kórházban, több, mint egy hétig nem ehettem semmit, csak infúziókat kaptam (glükózost is), és nem hallucináltam.
A vércukrod viszont leeshet, ami ájulást, eszméletvesztést okozhat.
4/8 anonim válasza:
Tuti egyéni. Én még csak 4,5 napig jutottam (s ahogy elnézem, a jövőben a 24 órát sem fogom elérni sűrűn), de ott a világon semmi volt, csak picit sokat gondoltam ételre (bár ez nálam alapértelmezés) s a vége felé sétálni olyan volt, mintha becsíptem volna.
Éhségsztrájkolókat kéne megkérdezni. Egyszer beszéltem eggyel, de nem említett ilyesmit.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, harmadik, miért úgy írtad a választ, mintha rólam lenne szó?
2017. márc. 18. 03:59
6/8 anonim válasza:
Nekem mikor epekövem volt, a műtét előtt 4-5 nappal már egyáltalán nem ettem semmit, mert nem akartam begörcsölni. Fájt nagyon a fejem, meg a gyomrom, de nem hallucináltam
7/8 anonim válasza:
Csatlakozom, szerintem nincs "norma". Én depresszió miatt nem ettem napokig, majd hetekig naponta egy almát, semmi ilyesmit nem észleltem. Bár én szinte egész nap feküdtem, gondolom attól is függ, mennyire aktív a delikvens :D
8/8 A kérdező kommentje:
A karakter folyamatosan megy, át városokon, falvakon, szóval fizikailag aktív, de ételt nem talál, csak vizet.
2017. ápr. 1. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!