Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért csak a fogyózókkal...

Miért csak a fogyózókkal törődnek?

Figyelt kérdés
Mindenhol így meg úgy a fogyókúra... Pedig egyre több aki nagyon sovány és hízni akarna... Ugyanolyan probléma mint aki el van hízva, na jó kicsivel kisebb... Itt a GYIK-on is már lassan több lesz a kicsit hízni vágyó... én is így vagyok, 182 centihez alig vagyok meg 60 kiló... mindenhol fogyást segítő gyógyszerek, homeopátis szerek... De mért nincs sehol egy hízást elő segítő természetes gyógyszer legalább? vagy csak én nem tudok ilyenről? Ilyenkor mondják, hogy szedj vitamint sportolj meg étkezz fehérjedúsan, vagy egyél zsírt egésznap... De a legtöbb embernek ez sajnos nem segít (tapasztalatból mondom). Mért nem készítenek a cégek valami szert, ami elősegítené helyreállítani az anyagcserét, így felszedve néhány egészséges kilót? Biztos lenne rá azért kereslet...
2010. máj. 11. 12:14
 1/10 anonim válasza:

vetesd ki a manduláidat műtét után egyél sok fagyit.

azt meglesz a kívánt eredményed.

Ha én akkor nem vettem volna kik most de vékony lennék. :\

2010. máj. 11. 12:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Ilyen áron azért nem kell, akkor inkább maradok vékony xD
2010. máj. 11. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
estleg szülés? nekem ez jött be, 20kg-t hiztam. most én is a fogyókúra rovatot nyomom :)))
2010. máj. 11. 13:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát fiú vagyok, így az nehezen megoldható dolog xD Eddig igazán jó ötletek jöttek xD
2010. máj. 11. 14:04
 5/10 anonim válasza:

Jó kérdés!

Én is hasonló adottságú vagyok mint te, nem is emlékszem voltam-e egyáltalán 59 kg-nál több, sőt inkább csak jóval kevesebb, pedig 178 cm vagyok. Normálisan étkezem, de ha tele tömöm magam édességgel se tudok hízni. Persze ha egy-két napig beteg vagyok, már lemegy 2-3 kiló.

Mindenki ezzel izélget, azt hiszik vicces ezt folyamatosan az orrom alá dörgölni. Ugyanolyan pocsék érzés, mint amikor valakit a túlsúlya miatt csúfolnak.

Szülés jó ötlet lehetne, de nem nálam, meddő vagyok.

2010. máj. 11. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg elmenni gasztroenterológushoz! Sztem ők tudnak segíteni!

Egyébként én egy kicsit fordítva látom a helyzetet, olyan szempontból - nem rád gondolok, és itt még nem néztem szét fogyókúra ügyben sem - hogy az anorexiások és a bulimiások sokkal több MEGÉRTÉST kapnak mint a kövér emberek. Én az utóbbiakhoz tartozom sajnos, és én általában azt hallom, hogy miért zabál, miért nem mozog, az anorexiások meg jaj szegények, lelkibetegek stb. Az, hogy valaki nem jó kedvéből duci, és benne van egy ördögi körben…

Na nem folytatom, mert nem ez volt a kérdés.

Komolyan gondolom, hogy gasztroenterológushoz próbálj menni, ők foglalkoznak az emésztőszervi betegségekkel, anyagcserbetegségekkel.

2010. máj. 13. 10:45
 7/10 anonim válasza:

Azt hiszem ezen el lehetne társalogni napokig, hogy ki kap több megértést. Engem pl a saját családom se ért meg, minden egyes alkalommal tesznek valami megjegyzést, na meg a munkatársaim is. Évek óta, naponta kapom a megjegyzést. Szerintük vicces, legalábbis mindig ezt mondják, hogy hát ááá ők csak viccelnek.

S nem vagyok sem anorexiás, sem lelkibeteg, de ettől már lassan az leszek. Egyszerűen nekem is ilyen az anyagcserém, ezen elég nehéz változtatni, egyes orvosok véleménye szerint nehezebb, mint lefogyni.

2010. máj. 13. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez valahogy úgy van,hogy aki fogyni akar,egyen kevés ,egészséges ételt(gyümölcs),aki meg hízni akar,az egyen sok egészségtelent(zsírosat).De még ez sem biztos,hogy meghozza a kívánt eredményt.

Szerintem,aki egészséges,akár vékony,agár duci,az fogadja el magát olyannak,amilyen,normális mennyiséget egyen mindenből,változatosan(amolyan menzás adagok)és normális mértékben mozogjon.Ennyi szerintem elég ahoz,hogy formában maradjon az ember.A soványság és kövérség csak akkor probléma,ha kóros.Amúgy pedig természetes,hogy ahány ember,annyi féle alkat.

Én tinikoromban magas,sovány voltam(45 kg/165cm),kevés étellel beértem,de egészséges voltam és energikus.Gyermekem születése után kissé megváltozot az alkatom,azóta 60 kg vagyok.De még így is karcsú alkatú,mert vékony a csontozatom.Hát,én 45 kilósan jobban éreztem magam.De a mai napig is a fogyásra vagyok inkább hajlamos,nem pedig a hízásra.

2010. máj. 13. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyébként azzal nem kell foglalkozni,ki mit mond...aki csak azzal tud csasztetni,milyen sovány,vagy milyen kövér vagy,az nagyon ostoba és és unalmas ember.

Amikor soványabb voltam,az volt a baj...mindenki azt akarta,hogy hízzak kicsit.Miután híztam kicsit,akkor meg az volt a bajuk ,én meg közöltem velük,hogy nem érdekel,kinek mi a véleménye az alakomról,én így érzem jól magam,akinek meg nem tetszik,az elmehet...melegebb éghajlatra...

2010. máj. 13. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy az anyagcsere helyreállása a kövéreken is segítene.
2011. jún. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!